Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kippendijen en rode paprikasaus
- 2 - 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 150 g rijpe tomaten, in stukken
- 300 g rode paprika, in stukken
- 1 el chilipoeder (volitelně)
- 1 el paprikapoeder
- 10 g verse peterselie
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 20 g rode wijnazijn
- 15 g suiker
- ½ tl gemalen peper
- 800 g ontveld en ontbeende kippendijen
- 250 g kippenbouillon (zie tips)
- 1 tl zout
Rijst
- 600 g water
- 1 tl zout
- 300 g rijst
- 1 citroen, in vieren gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2706 kJ / 646 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangochutney
1sa 20 dk
Koken van langkorrelige bruine rijst
Brak ocen
Rundvlees Stroganoff
1ωρ.
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Familie kip galette
1h 55min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Brak ocen
Tomatenrijst
30 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10 min
Karamelpoeder
1ωρ.
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
XXL - Pompoensoep
50 λεπτ.