Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kippendijen en rode paprikasaus
- 2 - 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 150 g rijpe tomaten, in stukken
- 300 g rode paprika, in stukken
- 1 el chilipoeder (volitelně)
- 1 el paprikapoeder
- 10 g verse peterselie
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 20 g rode wijnazijn
- 15 g suiker
- ½ tl gemalen peper
- 800 g ontveld en ontbeende kippendijen
- 250 g kippenbouillon (zie tips)
- 1 tl zout
Rijst
- 600 g water
- 1 tl zout
- 300 g rijst
- 1 citroen, in vieren gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2706 kJ / 646 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Paprika's in zoetzure saus
30 min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Žádné hodnocení
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Mangochutney
1h 20 min
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h