Zařízení & příslušenství
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 25min.
4 porties
Suroviny
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1591 mg
Protein
42 g
Kalorie
4148 kJ /
991 kcal
Tuk
76 g
Vláknina
6.4 g
Nasycený tuk
20 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slowcooken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min.
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min.
Zuurkool
Žádné hodnocení
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2hod. 40min.
Sous-vide miso aubergine
2hod. 45min.
Slasapje
Žádné hodnocení
Kippennoedelsoep
1hod. 35min.
Zoet ontbijtbrood
1hod. 30min.
Hainanese kiprijst
1hod. 20min.
Erwten met ham
25min.
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2hod. 15min.