Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Barbecuesaus
- 4 teentjes knoflook
- 100 g sesamolie
-
100
g misopasta
nebo 100 g groentebouillonpasta - 40 g sesamzaad
- 2 lente-uien, in dunne plakjes
- 15 g chilipasta
- 1 verse rode peper
Varkensbuikspek en noedels
- 120 g uien, in vieren gesneden
- 5 teentjes knoflook
- 75 g verse gember, in reepjes
- 10 g zwarte peperkorrels
- 2 rode pepers, vers, gehalveerd
- 1200 g kippenbouillon (zie tips)
- 600 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (3 x 10 cm)
- vers citroengras, geplet
- 150 g gedroogde Chinese eiernoedels
- 1 el olie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 4148 kJ / 991 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1591 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulled barbecue jackfruit
25min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Žádné hodnocení
Courgettesoep met munt
35min
Kruiden- en citroenzout
1h
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Karamelpoeder
1h
Hornazo
Žádné hodnocení
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Beef laab
1h 5min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min