Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 100 g água
- 80 g vinho branco
- 60 g banha
- 25 g azeite
- 25 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 1 pitada de açúcar
- 500 g farinha tipo 65
- 2 ovos
- 10 g sal
Marinada
- 600 g lombo de porco fatiado (2 cm de espessura, 5x5 cm aprox.)
- 250 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de paprika
- ½ c. chá de pimenta preta
Ovos
- 4 ovos médios, frios
- 1000 g água
Montagem
- 150 - 200 g chouriço cortado em rodelas (0,5 cm)
- 100 g presunto de porco preto cortado em fatias finas
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 261.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon de laranja quase sem açúcar
1小时 15 分钟
Frango marroquino
30min
Mousse de chocolate gelada com honeycomb
6 godz. 30 min
Empadas de vitela e cerveja preta
9h
Guisado de vitela coberto
3h 30min
Orzo com frango e pesto
35min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 Std.
Cheesecake de mirtilos
5h
Bolo de maçã húmido - TM6
2 Std.
Piza com creme de abóbora, queijo fumado e bacon
3 Std. 50 Min
Empada de frango e alho-francês
50min