Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 100 g d'eau
- 80 g de vin blanc
- 60 g de saindoux
- 25 g d'huile d'olive
- 25 g de levure fraîche, émiettée
- 1 pincée de sucre
- 500 g de farine de blé
- 2 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- 10 g de sel
Viande marinée
- 600 g de longe de porc, en tranches (env. 2 cm d'épaisseur, 5 x 5 cm)
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poudre de paprika, doux
- ½ c. à café de poivre noir moulu
Oeufs
- 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
Montage
- 150 - 200 g de chorizo, Iberico, en tranches (0,5 cm)
- 100 g de jambon ibérique, en fines tranches
- 1 jaune d'oeuf, battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 261.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquettes farcies
Žádné hodnocení
Liqueur au cheesecake
Žádné hodnocení
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2h 10min
Sauce béarnaise
15p
Quenelles au cresson
Žádné hodnocení
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Pâtes aux anchois et miettes de pain
45min
Tranche de caramel salé
2h 40min
Fingers de poisson à la sauce tomate
50 Min
Crackers au fromage
2 Std. 30 Min
Pâte de base pour pain
24h 5min