Porc au caramel

Porc au caramel

4.4 28 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 30 g d'huile d'olive
  • 600 g d'échine de porc, désossée en cubes (2 cm)
  • 15 g de gingembre frais finement coupé
    5 g de gingembre moulu
  • 2 g de mélange quatre-épices
  • 25 g de sauce soja
  • 100 g de caramel liquide maison (voir conseil)
  • 2 c. à soupe de persil plat frais ciselé
  • 40 - 50 g de pistaches décortiquées, non salées grossièrement concassées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 463.3 mg
Protein 30 g
Kalorie 2347.3 kJ / 562.8 kcal
Tuk 36.8 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 10.3 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...