
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos escurridos
- 10 g de cebollín en trozos
- 10 g de alcaparras escurridas
- 1 huevo duro pelado
- 200 g de mayonesa
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 1.5- 3-5 cm de grosor)
- 4 pizca de sal
- 4 cdas de harina de trigo
- 2 cdas de aceite vegetal
-
hojuelas de sal al gusto
nebo flor de sal al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 557 kcal / 2329 kJ
- Protein
- 25.4 g
- Tuk
- 46.5 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Sodík
- 1063.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Camarones salteados a los tres chiles
1hod. 30min
New York con salsa bernesa
45hod.
Trenza de salmón
2hod. 20min
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
30min
Ensalada César
15min
Salsa verde cruda
5min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40min
Salsa holandesa
15min
Salsa Bernesa TM6
20min
Pesto de jitomate
10min
Salsa holandesa TM6
15min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min