Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos, escurridos
- 10 g de cebollín, en trozos
- 10 g de alcaparras, escurridas
- 1 huevo duro, pelado
- 200 g de mayonesa
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 1.5- 3-5 cm de grosor)
- 4 pizca de sal
- 4 cdas de harina de trigo
- 2 cdas de aceite vegetal
-
hojuelas de sal, al gusto
nebo flor de sal, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2329 kJ / 557 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 46.5 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1063.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM5
2 godz. 5 min
Pan vegetariano con gravy
1h 20min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2h 20min
Ensalada César
15 min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1 Std. 30 Min
Mermelada de cebolla y tocino
40 min
Ostiones Rockefeller
20 min
Salsa Aurora (Bechamel con jitomate) TM6
15 min
Salsa pomodoro
40 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min