Zařízení & příslušenství
Hamburgery s pomalu vařeným vepřovým masem v barbecue omáčce
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 50min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
800 gramů vepřového ramínka, bez kosti (5-6 velkých kusů)
-
110 gramů cibule napůl a pak na plátky
-
1 snítka čerstvého rozmarýnu
-
225 gramů vody
-
170 gramů jablečného cideru
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), domácí1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
-
½ čajové lžičky soli nebo dle chuti
-
510 gramů barbecue omáčky
-
barbecue omáčka
-
6 listů hlávkového salátu
-
6 hamburgerových housek
-
sůl dle chuti
-
černý mletý pepř dle chuti
-
červená cibule napůl a pak na plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
847 mg
Protein
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špagety s chřestovou omáčkou (TM7)
55min.
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami (TM7)
1hod. 25min.
Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády
6hod. 10min.
Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans
Žádné hodnocení
Černobílé sušenky
2hod.
Aïoli
5min.
Cibulový koláč tarte flambée
1hod.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Karpatka
4hod. 30min.
Bigos
1hod. 30min.
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1hod. 10min.
Datlový nápoj z ovesného mléka
20min.