Hamburgery s pomalu vařeným vepřovým masem v barbecue omáčce

Hamburgery s pomalu vařeným vepřovým masem v barbecue omáčce

4.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 50min.
6 porcí

Suroviny

  • 2 stroužky česneku
  • 800 gramů vepřového ramínka, bez kosti (5-6 velkých kusů)
  • 110 gramů cibule napůl a pak na plátky
  • 1 snítka čerstvého rozmarýnu
  • 225 gramů vody
  • 170 gramů jablečného cideru
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
    1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), domácí
  • ½ čajové lžičky soli nebo dle chuti
  • 510 gramů barbecue omáčky
  • barbecue omáčka
  • 6 listů hlávkového salátu
  • 6 hamburgerových housek
  • sůl dle chuti
  • černý mletý pepř dle chuti
  • červená cibule napůl a pak na plátky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 847 mg
Protein 27 g
Kalorie 1807 kJ / 432 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...