Zařízení & příslušenství
Hamburgery s pomalu vařeným vepřovým masem v barbecue omáčce
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 50min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
800 gramů vepřového ramínka, bez kosti (5-6 velkých kusů)
-
110 gramů cibule napůl a pak na plátky
-
1 snítka čerstvého rozmarýnu
-
225 gramů vody
-
170 gramů jablečného cideru
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), domácí1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
-
½ čajové lžičky soli nebo dle chuti
-
510 gramů barbecue omáčky
-
barbecue omáčka
-
6 listů hlávkového salátu
-
6 hamburgerových housek
-
sůl dle chuti
-
černý mletý pepř dle chuti
-
červená cibule napůl a pak na plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
847 mg
Protein
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špagety s chřestovou omáčkou (TM7)
55 min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami (TM7)
1 h 25 min
Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády
6 h 10 min
Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans
No ratings
Černobílé sušenky
2 h
Aïoli
5 min
Cibulový koláč tarte flambée
1 h
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1 h 50 min
Karpatka
4 h 30 min
Bigos
1 h 30 min
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1 h 10 min
Datlový nápoj z ovesného mléka
20 min