Zařízení & příslušenství
Polévka gazpacho s jahodami
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů červené cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
50 gramů olivového oleje
-
2 plátky bílého chleba, toastového na kostičky (1 cm)
-
600 gramů jahod velmi zralých
-
½ salátové okurky (cca 250 gramů), na kousky
-
1 červená paprika na kousky
-
1 žlutá paprika na kousky
-
3 snítky čerstvé bazalky pouze listy, plus extra na servírování
-
20 gramů bílého balzamikového octa
-
20 gramů balzamikové redukce
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
-
2 čajové lžičky bazalkového pesta (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4 g
Kalorie
1081 kJ /
258 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
7.1 g
Sacharidy
24 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jahody
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min.
Panellets
11hod. 20min.
Chléb s kuřecí kari náplní
Žádné hodnocení
Hráškové pesto se špenátem
15min.
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40min.
Krvavá Mary
5min.
Fazolové pyré
15min.
Špenátový dip
15min.
Avokádovo-rajčatová polévka
40min.
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45min.
Lososová polévka s koprem
35min.