
Zařízení & příslušenství
Polévka gazpacho s jahodami
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů červené cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
50 gramů olivového oleje
-
2 plátky bílého chleba, toastového na kostičky (1 cm)
-
600 gramů jahod velmi zralých
-
½ salátové okurky (cca 250 gramů), na kousky
-
1 červená paprika na kousky
-
1 žlutá paprika na kousky
-
3 snítky čerstvé bazalky pouze listy, plus extra na servírování
-
20 gramů bílého balzamikového octa
-
20 gramů balzamikové redukce
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
-
2 čajové lžičky bazalkového pesta (volitelně)
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
258 kcal /
1081 kJ
Protein
4 g
Tuk
14 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Jahody
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Žádné hodnocení
Švestkový clafoutis (TM6)
1hod. 15min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Mandlové RAW brownies
2hod. 5min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min
Green fresh
10min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Quinoa tabouleh
12hod. 40min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min