Zařízení & příslušenství
Polévka gazpacho s jahodami
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů červené cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
50 gramů olivového oleje
-
2 plátky bílého chleba, toastového na kostičky (1 cm)
-
600 gramů jahod velmi zralých
-
½ salátové okurky (cca 250 gramů), na kousky
-
1 červená paprika na kousky
-
1 žlutá paprika na kousky
-
3 snítky čerstvé bazalky pouze listy, plus extra na servírování
-
20 gramů bílého balzamikového octa
-
20 gramů balzamikové redukce
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
-
2 čajové lžičky bazalkového pesta (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4 g
Kalorie
1081 kJ /
258 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
7.1 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jahody
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí křidélka s ciderovou omáčkou a zeleninou
Žádné hodnocení
Rýže s plody moře
Žádné hodnocení
Malajské kokosové kuře
10hod.
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Žádné hodnocení
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min.
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Žádné hodnocení
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Polévka Tom Yum
15min.