Polévka gazpacho s jahodami
TM5 TM6

Polévka gazpacho s jahodami

4.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 100 gramů červené cibule, napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 50 gramů olivového oleje
  • 2 plátky bílého chleba, toastového, na kostičky (1 cm)
  • 600 gramů jahod, velmi zralých
  • ½ salátové okurky (cca 250 gramů), na kousky
  • 1 červená paprika, na kousky
  • 1 žlutá paprika, na kousky
  • 3 snítky čerstvé bazalky, pouze listy, plus extra na servírování
  • 20 gramů bílého balzamikového octa
  • 20 gramů balzamikové redukce
  • 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
  • 2 čajové lžičky bazalkového pesta (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1081 kJ / 258 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
24 g
Tuk
14 g
Vláknina
7.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty