
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů červené cibule napůl
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů olivového oleje
- 2 plátky bílého chleba, toastového na kostičky (1 cm)
- 600 gramů jahod velmi zralých
- ½ salátové okurky (cca 250 gramů), na kousky
- 1 červená paprika na kousky
- 1 žlutá paprika na kousky
- 3 snítky čerstvé bazalky pouze listy, plus extra na servírování
- 20 gramů bílého balzamikového octa
- 20 gramů balzamikové redukce
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
- 2 čajové lžičky bazalkového pesta (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 258 kcal / 1081 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffiny z listového těsta s lososem a avokádem
35min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35min
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min
Avokádo plněné tuňákem
10min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min
Green fresh
10min
Olivová tapenáda
5min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45min