
Kompatibilní verze
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů červené cibule napůl
- 55 gramů sušených rajčat, v oleji scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů čerstvé petržele jen lístky
- 15 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka červených chilli papriček, sušených
- 2 žloutky
- 200 gramů hovězí svíčkové bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)
- 30 gramů olivového oleje
- 4 čajové lžičky nakládaných kaparů scezených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 397.5 kcal / 1664.5 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 28.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Vláknina
- 28 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1389 mg
Alternativní recepty
Tatarský biftek
5min
Hovězí mini tartar
10min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1hod. 5min
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1hod.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min
Thajská polévka s krevetami
30min
Bavorský bramborový salát
15min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11hod. 30min