Kompatibilní verze
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů červené cibule, napůl
- 55 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 15 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka červených chilli papriček, sušených
- 2 žloutky
- 200 gramů hovězí svíčkové, bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)
- 30 gramů olivového oleje
- 4 čajové lžičky nakládaných kaparů, scezených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 28 g
- Sodík
- 1389 mg
Alternativní recepty
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13h 20min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Žebírka s kávovou omáčkou
40 min
Švestkový clafoutis
Žádné hodnocení
Citrónový dip
20 min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48h
Chřestový salát s mangem
35 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Tatarský biftek
5 menit