Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
TM6 TM5

Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli

4.2 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 30 gramů červené cibule, napůl
  • 55 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)
  • 1 stroužek česneku
  • 5 gramů čerstvé petržele, jen lístky
  • 15 gramů hořčice
  • 1 čajová lžička soli
  • ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 špetka červených chilli papriček, sušených
  • 2 žloutky
  • 200 gramů hovězí svíčkové, bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)
  • 30 gramů olivového oleje
  • 4 čajové lžičky nakládaných kaparů, scezených

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1664.5 kJ / 397.5 kcal
Protein
26 g
Sacharidy
11.5 g
Tuk
28.5 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
28 g
Sodík
1389 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty