
Zařízení & příslušenství
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
Příprava 15min
Celkový 1hod. 25min
2 porce
Suroviny
-
červené cibule napůl30 gramů
-
sušených rajčat, v oleji scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)55 gramů
-
stroužek česneku1
-
čerstvé petržele jen lístky5 gramů
-
hořčice15 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře¾ čajové lžičky
-
červených chilli papriček, sušených1 špetka
-
žloutky2
-
hovězí svíčkové bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)200 gramů
-
olivového oleje30 gramů
-
nakládaných kaparů scezených4 čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
397.5 kcal /
1664.5 kJ
Protein
26 g
Tuk
28.5 g
Sacharidy
11.5 g
Vláknina
28 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
1389 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Oblíbené recepty hvězd
12 recept
Česká republika
Česká republika