Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli

Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli

4.5 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
2 porce

Suroviny

  • 30 gramů červené cibule napůl
  • 55 gramů sušených rajčat, v oleji scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)
  • 1 stroužek česneku
  • 5 gramů čerstvé petržele jen lístky
  • 15 gramů hořčice
  • 1 čajová lžička soli
  • ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 špetka červených chilli papriček, sušených
  • 2 žloutky
  • 200 gramů hovězí svíčkové bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)
  • 30 gramů olivového oleje
  • 4 čajové lžičky nakládaných kaparů scezených

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1389 mg
Protein 26 g
Kalorie 1664.5 kJ / 397.5 kcal
Tuk 28.5 g
Vláknina 28 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 11.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...