Zařízení & příslušenství
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
2 porce
Suroviny
-
30 gramů červené cibule napůl
-
55 gramů sušených rajčat, v oleji scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)
-
1 stroužek česneku
-
5 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
15 gramů hořčice
-
1 čajová lžička soli
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 špetka červených chilli papriček, sušených
-
2 žloutky
-
200 gramů hovězí svíčkové bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)
-
30 gramů olivového oleje
-
4 čajové lžičky nakládaných kaparů scezených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1389 mg
Protein
26 g
Kalorie
1664.5 kJ /
397.5 kcal
Tuk
28.5 g
Vláknina
28 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
11.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oblíbené recepty hvězd
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Vařená jasmínová rýže
35min
Vařená basmati rýže
35min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Hovězí mini tartar
10min
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13h 20min
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11h 30min
Kaštanová krémová polévka
1h 10min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Hovězí Stroganoff
1h
Tatarský biftek
5min