Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli

Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli

4.4 8 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 25min
2 porce

Suroviny

  • červené cibule napůl
    30 gramů
  • sušených rajčat, v oleji scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)
    55 gramů
  • stroužek česneku
    1
  • čerstvé petržele jen lístky
    5 gramů
  • hořčice
    15 gramů
  • soli
    1 čajová lžička
  • mletého černého pepře
    ¾ čajové lžičky
  • červených chilli papriček, sušených
    1 špetka
  • žloutky
    2
  • hovězí svíčkové bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)
    200 gramů
  • olivového oleje
    30 gramů
  • nakládaných kaparů scezených
    4 čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 397.5 kcal / 1664.5 kJ
Protein 26 g
Tuk 28.5 g
Sacharidy 11.5 g
Vláknina 28 g
Nasycený tuk 6 g
Sodík 1389 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...