
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olijfolie
- 600 g varkenshaasje in blokjes (2 cm)
-
15
g verse gember fijngehakt
nebo 5 g gemalen gember - 2 g Franse vierkruidenmix
- 25 g sojasaus
- 100 g vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)
- 2 el verse bladpeterselie fijn gehakt
- 40 - 50 g ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 562.8 kcal / 2347.3 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 36.8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Sodík
- 463.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Zoetzure vis met rijst
1hod. 5min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Vloeibare karamel
25min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8hod. 10min
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení