Karamel varkensvlees
TM6

Karamel varkensvlees

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g olijfolie
  • 600 g varkenshaasje, in blokjes (2 cm)
  • 15 g verse gember, fijngehakt
    nebo 5 g gemalen gember
  • 2 g Franse vierkruidenmix
  • 25 g sojasaus
  • 100 g vloeibare karamel, huisgemaakt (zie tip)
  • 2 el verse bladpeterselie, fijn gehakt
  • 40 - 50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, grof gehakt

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
2347.3 kJ / 562.8 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
28 g
Tuk
36.8 g
Nasycený tuk
10.3 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
463.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty