Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olijfolie
- 600 g varkenshaasje, in blokjes (2 cm)
-
15
g verse gember, fijngehakt
nebo 5 g gemalen gember - 2 g Franse vierkruidenmix
- 25 g sojasaus
- 100 g vloeibare karamel, huisgemaakt (zie tip)
- 2 el verse bladpeterselie, fijn gehakt
- 40 - 50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, grof gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 463.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Ratatouille galette
1h 30min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Žádné hodnocení
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Vloeibare karamel
25min
Chinees varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min