Zařízení & příslušenství
Karamel varkensvlees
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porties
Suroviny
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
463.3 mg
Protein
30 g
Kalorie
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Tuk
36.8 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
10.3 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Karamel maken
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Žádné hodnocení
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1hod. 15min.
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min.
Cottage pie
1hod. 10min.
Spaghetti carbonara
30min.
Vloeibare karamel
25min.
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4hod. 45min.
Runderpastei met bier
1hod. 40min.
Pikante Kip met Kokosrijst
Žádné hodnocení
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4hod.
Kleverige sesamkip
40min.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min.