Karamel varkensvlees

Karamel varkensvlees

4.6 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porties

Suroviny

  • olijfolie
    30 g
  • varkenshaasje in blokjes (2 cm)
    600 g
  • verse gember fijngehakt
    15 g
    5 g gemalen gember
  • Franse vierkruidenmix
    2 g
  • sojasaus
    25 g
  • vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)
    100 g
  • verse bladpeterselie fijn gehakt
    2 el
  • ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt
    40 - 50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 463.3 mg
Protein 30 g
Kalorie 2347.3 kJ / 562.8 kcal
Tuk 36.8 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 10.3 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...