Zařízení & příslušenství
澳大利亞蔬菜燉牛肩
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
4 人份
Suroviny
-
橄欖油70 克
-
蒜頭3 粒
-
小牛肩胛肉,去骨 切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)500 克
-
白酒100 克
-
洋蔥 切半或4等分150 克
-
麵粉10 克
-
生火腿, 切塊70 - 80 克
-
紅椒粉1 大匙
-
肉類高湯400 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)1 塊
-
冷凍綜合蔬菜600 - 700 克
-
水煮蛋 ,切4等分4 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1026.1 mg
Protein
41.8 g
Kalorie
2557 kJ /
611 kcal
Tuk
28.7 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sacharidy
13.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6 「模」力全開
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
韭菜粉絲豬肉片
30min.
什錦小炒
Žádné hodnocení
豬肉蘑菇咖哩
35min.
干貝燴彩球
Žádné hodnocení
白菜獅子頭
1hod.
XO干貝醬炒雞棒腿
1hod.
大麥克風漢堡捲餅
Žádné hodnocení
熱帶芒果雞肉捲
50min.
希臘肉醬茄子捲
Žádné hodnocení
韓式嫩豆腐鍋
Žádné hodnocení
日式關東煮
Žádné hodnocení
番茄起司歐姆蛋
Žádné hodnocení