Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

澳大利亞蔬菜燉牛肩
TM6

澳大利亞蔬菜燉牛肩

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 70 克 橄欖油
  • 3 粒 蒜頭
  • 500 克 小牛肩胛肉,去骨 ,切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)
  • 100 克 白酒
  • 150 克 洋蔥 ,切半或4等分
  • 10 克 麵粉
  • 70 - 80 克 生火腿, 切塊
  • 1 大匙 紅椒粉
  • 400 克 肉類高湯
  • 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • 600 - 700 克 冷凍綜合蔬菜
  • 4 顆 水煮蛋 ,切4等分

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2557 kJ / 611 kcal
Protein
41.8 g
Sacharidy
13.8 g
Tuk
28.7 g
Nasycený tuk
11.5 g
Vláknina
5.3 g
Sodík
1026.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty