澳大利亞蔬菜燉牛肩

澳大利亞蔬菜燉牛肩

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
4 人份

Suroviny

  • 橄欖油
    70 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 小牛肩胛肉,去骨 切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)
    500 克
  • 白酒
    100 克
  • 洋蔥 切半或4等分
    150 克
  • 麵粉
    10 克
  • 生火腿, 切塊
    70 - 80 克
  • 紅椒粉
    1 大匙
  • 肉類高湯
    400 克
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    1 塊
  • 冷凍綜合蔬菜
    600 - 700 克
  • 水煮蛋 ,切4等分
    4 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1026.1 mg
Protein 41.8 g
Kalorie 2557 kJ / 611 kcal
Tuk 28.7 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 13.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše