蔬菜咖哩
TM6

蔬菜咖哩

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 紅蘿蔔 ,切細條 (julienne) (詳見要訣)
  • 150 克 甜豌豆 ,切丁片狀 (paysanne cut) (詳見要訣)
  • 120 克 豌豆, 新鮮 ,帶殼
  • 200 克 紅甜椒 ,切細條
  • 40 克 橄欖油
  • 2 茶匙 咖哩粉
  • 80 克 洋蔥 ,切片
  • 3 粒 蒜頭 ,切碎
  • 300 克 韭蔥 ,切片
  • 30 克 醬油
  • 2 小撮 鹽 ,依個人口味調整
  • 3 小撮 胡椒粉 ,依個人口味調整

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
584.5 kJ / 139 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
16 g
Tuk
5.8 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
7.5 g
Sodík
542 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty