Dampet havabbor med brønnkarse og Couscous med appelsin

Dampet havabbor med brønnkarse og Couscous med appelsin

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porsjoner

Suroviny

  • "extra virgin" oliven olje
    100 g
  • rødvinseddik
    30 g
  • dijon sennep
    2 ts
  • havsalt
    ¾ ts
  • malt svart pepper
    3 klyper
  • brønnkarseblader ferske
    100 g
  • brønnkarseblader ferske
    100 g
  • havabbor med skinn (ca. 90 g hver)
    4
  • "extra virgin" oliven olje
    1 ts
  • vann
    500 g
  • couscous
    180 g
  • appelsiner skrelt og delt i biter (2cm), 30 g saft og finrevet skall av ½ appelsin
    2
  • pinjekjerner, ristet (volitelně)
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 38 g
Kalorie 2525 kJ / 604 kcal
Tuk 31 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše