Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 500 g red onion, cut into wedges
- 10 black garlic cloves, roughly chopped
- 200 g dark brown sugar
- 1 tsp black salt flakes (see Tips)
- 200 g balsamic vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 20 g
- Kalorie
- 6989 kJ / 1670.4 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 356.1 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 13.5 g
- Sodík
- 1303.1 mg
Alternativní recepty
Dukkah
25 min
Red onion relish
50min
Salted caramel sauce
40 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Espresso caramel sauce
45 Min
Plum paste
1 Std.
Whipped Feta
35min