Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- 1000 - 1400 g water, to cover (not higher than the 2L maximum fill level)
- 60 g tahini (see Tips)
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra leaves to garnish
- 20 - 30 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle
- 4 garlic cloves, 2 cloves thinly sliced
- 100 g pancetta, diced
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1222.7 kJ / 292.2 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 608.5 mg
Alternativní recepty
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Lime and ginger dressing
30 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Rueben sandwich sauce
5min
Stewed fruit compote
55 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Zucchini cheddar slice
45 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Pumpkin and ginger soup
35 min