Zařízení & příslušenství
葱香发面饼
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
水180 克
-
糖 (约1茶匙)5 克
-
干酵母粉 (约1茶匙)3 克
-
中筋面粉300 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
葱 切末50 克
-
椒盐5 克
-
面粉 手粉适量
-
油 涂抹用(大约)10 克
-
白芝麻 依个人喜好调整30 克
-
油 煎饼用
-
热水 煎饼用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
749.4 mg
Protein
10.6 g
Kalorie
1541.5 kJ /
368.8 kcal
Tuk
9.1 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
60.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基础中式面点
10 recepty/-ů
Čína
Čína