Zařízení & příslušenství
香菇菜包
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 35min.
15 个
Suroviny
面皮
-
干酵母粉 (2平茶匙)6 克
-
糖10 克
-
水 (见要诀)170 克
-
中筋面粉300 克
内馅
-
青菜 洗净600 克
-
干香菇 提前泡发30 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
糖20 克
-
生抽5 克
-
麻油50 克
制作
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
204.1 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
513.9 kJ /
122.9 kcal
Tuk
3.7 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
19.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基础中式面点
10 recepty/-ů
Čína
Čína