咸蛋黄蒸肉糜

咸蛋黄蒸肉糜

3.3 12 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
3 人份

Suroviny

  • 咸蛋黄
    80 克
  • 去皮五花肉 切块,2.5厘米,提前冷冻1小时
    200 克
  • 1 片
  • 料酒
    2 茶匙
  • 生抽
    2 茶匙
  • 老抽
    1 茶匙
  • 1 小撮
  • 1 茶匙
  • 2 颗
  • 500 克
  • 切葱花
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 16.8 g
Kalorie 2406 kJ / 575 kcal
Tuk 53.7 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...