Zařízení & příslušenství
咸蛋黄蒸肉糜
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
3 人份
Suroviny
-
咸蛋黄80 克
-
去皮五花肉 切块,2.5厘米,提前冷冻1小时200 克
-
姜1 片
-
料酒2 茶匙
-
生抽2 茶匙
-
老抽1 茶匙
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
蛋2 颗
-
水500 克
-
葱 切葱花5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.8 g
Kalorie
2406 kJ /
575 kcal
Tuk
53.7 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína