咸蛋黄蒸肉糜
TM5 TM6

咸蛋黄蒸肉糜

3.3 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 80 克 咸蛋黄
  • 200 克 去皮五花肉 ,切块,2.5厘米,提前冷冻1小时
  • 1 片 姜
  • 2 茶匙 料酒
  • 2 茶匙 生抽
  • 1 茶匙 老抽
  • 1 小撮 盐
  • 1 茶匙 糖
  • 2 颗 蛋
  • 500 克 水
  • 5 克 葱 ,切葱花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2406 kJ / 575 kcal
Protein
16.8 g
Sacharidy
6.6 g
Tuk
53.7 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty