Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 250 g Ziegenfrischkäse
- 2 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 320 g Farfalle, grün und weiß
- 40 g Pinienkerne
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 50 g Rucola
- 2 - 3 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1281 kJ / 306 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous-Hähnchen-Bowl mit Feta und Paprikadip
40 Min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 Min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 Min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 min
Gnocchi-Endivien-Salat
30 Min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Avocado-Nudelsalat mit Erdbeeren und Mozzarella
30 Min
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25 Min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 Std. 10 Min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 Min
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1 Std. 40 Min