
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Drillinge geviertelt
- 2 TL Salz
- 1200 g Wasser
- 50 g Pinienkerne
-
150
g Spinatblätter, frisch grob zerzupft,
nebo 100 g Babyspinat - 1 rote Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 50 g Olivenöl
- 20 g Balsamico, hell
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Feta zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 398 kcal / 1663 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 Min
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1 Std. 40 Min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 Min
Warmer Cranberry-Gnocchi-Salat
25 Min
Spinat-Tomaten-Salat
20 Min
Gnocchi-Endivien-Salat
30 Min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 Std.
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 Min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 Min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 Std. 10 Min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 Std. 40 Min
Champignon-Rucola-Salat
30 Min