Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Drillinge, geviertelt
- 2 TL Salz
- 1200 g Wasser
- 50 g Pinienkerne
-
150
g Spinatblätter, frisch, grob zerzupft,
nebo 100 g Babyspinat - 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Olivenöl
- 20 g Balsamico, hell
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1663 kJ / 398 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1h
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Caprese Wraps
10min
Gnocchi-Endivien-Salat
30min
Champignon-Rucola-Salat
30min
Spinat-Tomaten-Salat
20min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30min
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1 Std. 40 Min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 Std. 10 Min