Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Pinienkerne
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 150 g Babyspinat, frisch
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, fein geschnitten
- 12 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Honig zum Beträufeln (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1174 kJ / 281 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 577 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1h 25 min
Gemüse-Avocado-Wraps
30 min
Caprese-Baguette
14 Std.
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4 Std. 30 Min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40 min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35 min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 min
Sommer-Pasta-Salat
30 min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 min
Mediterraner Flammkuchen
35 min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20min