Steinsopprisotto

Steinsopprisotto

2.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porsjoner

Suroviny

  • persille, fersk
    1 bunt
  • sjalottløk delt i to
    30 g
  • steinsopp, fersk delt i biter
    300 g
    40 g sopp, tørket, delt i biter
  • "extra virgin" oliven olje
    30 g
  • risottoris
    320 g
  • tørr hvitvin
    60 g
  • salt
    1 ts
    1 ts kjøttbuljongpaste
  • vann
    800 g
  • smør delt i biter
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 8.1 g
Kalorie 1861 kJ / 444 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 69.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše