Zařízení & příslušenství
Steinsopprisotto
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porsjoner
Suroviny
-
persille, fersk1 bunt
-
sjalottløk delt i to30 g
-
40 g sopp, tørket, delt i bitersteinsopp, fersk delt i biter300 g
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
risottoris320 g
-
tørr hvitvin60 g
-
1 ts kjøttbuljongpastesalt1 ts
-
vann800 g
-
smør delt i biter30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
8.1 g
Kalorie
1861 kJ /
444 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
69.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Da. Nå. Alltid.
50 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kylling Penne med safran
Žádné hodnocení
Makaronigrateng med flaskegresskar
Žádné hodnocení
Kylling-tagliatelle med pesto
Žádné hodnocení
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Žádné hodnocení
Pasta med tomat og aubergine
45min.
Kremet ertepasta
Žádné hodnocení
Rekelinguine med krabbe
Žádné hodnocení
Squashpasta med røkt laks
Žádné hodnocení
Ravioli med reke og asparges basilikum
Žádné hodnocení
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Žádné hodnocení
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Makaronigrateng
Žádné hodnocení