Zařízení & příslušenství
Spaghetti carbonara
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porsjoner
Suroviny
-
parmesanost delt i biter (3 cm)40 g
-
pecorino (volitelně) delt i biter (3 cm)30 g
-
guanciale delt i terninger (se tips)150 g
-
"extra virgin" oliven olje15 g
-
egg1
-
eggeplomme3
-
malt svart pepper3 klype
-
salt1 klype
-
pasta, tørr320 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
24.2 g
Kalorie
2999 kJ /
716.8 kcal
Tuk
42.2 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
63.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Da. Nå. Alltid.
50 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kylling Penne med safran
Žádné hodnocení
Makaronigrateng med flaskegresskar
Žádné hodnocení
Kylling-tagliatelle med pesto
Žádné hodnocení
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Žádné hodnocení
Pasta med tomat og aubergine
45min.
Kremet ertepasta
Žádné hodnocení
Rekelinguine med krabbe
Žádné hodnocení
Squashpasta med røkt laks
Žádné hodnocení
Ravioli med reke og asparges basilikum
Žádné hodnocení
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Žádné hodnocení
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Makaronigrateng
Žádné hodnocení