Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
- 250 g white vinegar
- 750 g cold water
- 600 g water, room temperature
- iced water
- ice cubes
- 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2784.7 kJ / 663 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 283.1 mg
Alternativní recepty
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Boiled Eggs
20 min
Banana bread
1h 40min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Classic zabaglione
15 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Cheese Sauce
15 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Pumpkin and ginger soup
35 min