Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
- 250 g white vinegar
- 750 g cold water
- 600 g water, room temperature
- iced water
- ice cubes
- 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2784.7 kJ / 663 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 283.1 mg
Alternativní recepty
Cheesecake
3hod. 15min
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
Sago plum pudding
28h 15min
Boiled Eggs
20 min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Boiled rice
25 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min