Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
TM6 TM5

Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
  • 250 g white vinegar
  • 750 g cold water
  • 600 g water, room temperature
  • iced water
  • ice cubes
  • 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
  • 2 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 100 g white wine
  • 100 g pouring (whipping) cream

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2784.7 kJ / 663 kcal
Protein
36.7 g
Sacharidy
2.8 g
Tuk
51 g
Nasycený tuk
18 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
283.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty