Zařízení & příslušenství
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
veal sweetbreads (see Tip)1000 g
-
white vinegar250 g
-
cold water750 g
-
water room temperature600 g
-
iced water
-
ice cubes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish300 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
white wine100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
283.1 mg
Protein
36.7 g
Kalorie
2784.7 kJ /
663 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
18 g
Sacharidy
2.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sago plum pudding
28hod. 15min.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8hod. 50min.
Soba noodles
1hod.
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1hod.
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min.
Oysters with Lime Granita
Žádné hodnocení
Panellets
11hod. 20min.
Beef and beer pie
1hod. 40min.
Basil oil
10min.
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5hod. 30min.
Pea and lettuce soup with scallops
45min.
Steamed chocolate cake and poached pears
50min.