Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

4.7 3 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 30min
6 portions

Suroviny

  • veal sweetbreads (see Tip)
    1000 g
  • white vinegar
    250 g
  • cold water
    750 g
  • water room temperature
    600 g
  • iced water
  • ice cubes
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
    300 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • sea salt plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • white wine
    100 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 663 kcal / 2784.7 kJ
Protein 36.7 g
Tuk 51 g
Sacharidy 2.8 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 18 g
Sodík 283.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...