![Veal sweetbreads with creamy white wine sauce Veal sweetbreads with creamy white wine sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15C61626-EF7B-4D85-BF5D-B769DF07C5CD/Derivates/7f41eb5d7d2b5a995c1a437df398f303ea475399.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
- 250 g white vinegar
- 750 g cold water
- 600 g water, room temperature
- iced water
- ice cubes
- 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2784.7 kJ / 663 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 283.1 mg
Alternativní recepty
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Boiled Eggs
20 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Rhubarb crumble
45 min
Cheesecake
3 godz. 15 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Portuguese green eggs
50 dk
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Mushroom sauce
20 min
Lemonade scones
25 min