Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

4.7 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
6 portions

Suroviny

  • veal sweetbreads (see Tip)
    1000 g
  • white vinegar
    250 g
  • cold water
    750 g
  • water room temperature
    600 g
  • iced water
  • ice cubes
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
    300 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • sea salt plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • white wine
    100 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 283.1 mg
Protein 36.7 g
Kalorie 2784.7 kJ / 663 kcal
Tuk 51 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 18 g
Sacharidy 2.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...