Zařízení & příslušenství
粉蒸西兰花
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
麻油15 克
-
生抽5 克
-
醋 (约½茶匙)3 克
-
辣椒粉1 小撮
-
西兰花 洗净沥干,切小朵220 克
-
盐 (约½茶匙)3 克
-
面粉25 克
-
水 蒸煮用220 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
366 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
610.9 kJ /
146 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
17.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
三高轻松吃
30 recepty/-ů
Čína
Čína