Polenta cremosa ao molho de funghi
TM6 TM5 TM31

Polenta cremosa ao molho de funghi

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 15 g funghi seco, picado
  • 770 g água
  • 40 g queijo parmesão
  • 100 g creme de leite
  • 1 ½ c. chá de mistura de ervas, secas (alho, cebola e salsinha)
  • 1 c. chá de sal
  • 100 g milho de pipoca
  • 30 g manteiga

Nutriční hodnoty
na 1 porção
Kalorie
2301 kJ / 501 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
74 g
Tuk
25 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
1 g
Sodík
40 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty