Polenta cremosa ao molho de funghi

Polenta cremosa ao molho de funghi

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 porções

Suroviny

  • funghi seco picado
    15 g
  • água
    770 g
  • queijo parmesão
    40 g
  • creme de leite
    100 g
  • mistura de ervas, secas (alho, cebola e salsinha)
    1 ½ c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • milho de pipoca
    100 g
  • manteiga
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porção

Sodík 40 mg
Protein 1 g
Kalorie 2301 kJ / 501 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 74 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...