Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g milho de pipoca
nebo 200 g milho branco de canjica - 70 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal marinho
- 50 g tomate cereja, cortados ao meio
- 1 ramo de manjericão fresco, apenas as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 20 mg
Alternativní recepty
Polenta cremosa ao molho de funghi
35min
Bolo nega maluca
1h 5min
Canjica
13 godz. 35 min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1h
Cuscuz à paulista
1 Std. 25 Min
Creme de milho verde
25min
Tutu à mineira
35min
Pastel de carne
3óra 15p
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Farofa de flocos de milho com banana
25min
Quibebe
35min
Esfiha de carne fechada
2 godz. 20 min