Zařízení & příslušenství
泰式红咖喱鸡
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 人份
Suroviny
-
油5 克
-
新鲜香茅 取白色部分,切段后用刀背拍过2 支
-
红咖喱酱80 克
-
番茄 切块200 克
-
鸡腿 切块600 克
-
椰浆250 克
-
新鲜四季豆 切段100 克
-
茄子 切段100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.4 g
Kalorie
1172 kJ /
280 kcal
Tuk
20.6 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína