日式土豆炖牛肉

日式土豆炖牛肉

4.2 81 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 牛肉 切块
    300 克
  • 500 克
  • 胡萝卜 切块
    80 克
  • 土豆 去皮切块
    300 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    5 克
  • 15 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.7 g
Kalorie 722 kJ / 172 kcal
Tuk 2.4 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 19.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...