Zařízení & příslušenství
日式土豆炖牛肉
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
油5 克
-
洋葱 切块150 克
-
牛肉 切块300 克
-
水500 克
-
胡萝卜 切块80 克
-
土豆 去皮切块300 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
糖15 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.7 g
Kalorie
722 kJ /
172 kcal
Tuk
2.4 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
19.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína