Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de mollejas de ternera
- 1750 g de agua
- 250 g de vinagre de vino blanco
- cubitos de hielo
- 300 g de cebolletas en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 - 2 cucharadas de cebolleta (parte verde, picada)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mollejas al verdeo
3h
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1u.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Moussaka en cazuela
1h 5min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Fideos orientales con pollo
30 min
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2h
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1u.
Riñones al jerez
1u.
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min