
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jamón serrano en dados
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
- 1 pellizco de cayena molida (volitelně)
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 205 kcal / 858 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sofrito de ajo y cebolla
20min
Salsa de caramelo
1hod. 30min
Foie de pato
33hod.
Sopa de pescado
55min
Sofrito de cebolla y ajo
10min
Masa para empanada con levadura
1hod. 20min
Masa para empanadillas
1hod. 40min
Hojaldre rápido
2hod.
Hummus de remolacha
Žádné hodnocení
Salsa soubise (Espesar)
30min
Mayonesa
5min
Arroz caldoso
1hod. 15min