Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de agua (y algo más para pincelar)
- 10 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de miel
- 350 g de harina integral de trigo
- 150 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 1 yema de huevo
- 2 cucharaditas de agua
- 1 cucharadita de semillas de nigella sativa
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 101.5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan moreno en sartén con masa madre
14klst 30 min
Pan de molde
3 Std.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 godz. 15 min
Panecillos de leche
4 godz. 30 min
Pan integral de molde
3 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Hogaza integral
5 godz.