Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de agua (y algo más para pincelar)
- 10 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de miel
- 350 g de harina integral de trigo
- 150 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 1 yema de huevo
- 2 cucharaditas de agua
- 1 cucharadita de semillas de nigella sativa
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 101.5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan greñado art
3h 30 min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pastafrola de naranja
3h
Pan de molde
3h
Pan integral de molde
3h
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15 min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 godz.
Pan de cinco semillas
1h 50 min
Panecillos de leche
4h 30 min