
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 riñones de ternera en cuartos (aprox. 1 kg)
- vinagre de vino (½ vaso)
- 2 cucharada de sal gorda
- 300 g de agua y un poco más para cubrir los riñones
- 30 g de vinagre
- 3 - 4 chalotas
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de girasol
- 50 g de brandy
- 70 g de mostaza a la antigua
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 1919.7 kcal / 8024.4 kJ
- Protein
- 178.6 g
- Tuk
- 125.2 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldereta de cordero
50min
Entraña de ternera al chimichurri
30min
Arroz con cordero
1hod. 10min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25hod. 50min
Sabayón
15min
Dulce de batata
45min
Solomillo de cerdo con coleslaw
55min
Estofado de cordero con berenjenas
1hod.
Riñones al jerez
1hod.
Bondiola con salsa de vino tinto
1hod.
Costillas al vino con arroz
1hod.
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min