Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 riñones de ternera en cuartos (aprox. 1 kg)
- vinagre de vino (½ vaso)
- 2 cucharada de sal gorda
- 300 g de agua y un poco más para cubrir los riñones
- 30 g de vinagre
- 3 - 4 chalotas
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de girasol
- 50 g de brandy
- 70 g de mostaza a la antigua
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 8024.4 kJ / 1919.7 kcal
- Protein
- 178.6 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 125.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Humita
50 Min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Babaganoush con crackers de semillas
2 Std. 30 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Pesto para ensaladas
5 Min
Mollejas de ternera con cebolletas
3 Std.
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 Std. 25 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1 Std.
Riñones al jerez
1 Std.
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min