Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 riñones de ternera en cuartos (aprox. 1 kg)
- vinagre de vino (½ vaso)
- 2 cucharada de sal gorda
- 300 g de agua y un poco más para cubrir los riñones
- 30 g de vinagre
- 3 - 4 chalotas
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de girasol
- 50 g de brandy
- 70 g de mostaza a la antigua
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 8024.4 kJ / 1919.7 kcal
- Protein
- 178.6 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 125.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9h
Pastafrola de membrillo
2j
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1 Std. 40 Min
Matambre con salsa de pimiento y ají al maracuyá
30h
Riñones al jerez
1j
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 menit
Mollejas de ternera con cebolletas
3sa
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 Std. 50 Min
Dulce de batata
45 Min