![Riñones de ternera a la mostaza antigua Riñones de ternera a la mostaza antigua](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11BABAA2-6DCA-4726-A4F6-1821D11E405F/Derivates/b1003276-c96a-4062-bd36-867404d2d19a.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 riñones de ternera en cuartos (aprox. 1 kg)
- vinagre de vino (½ vaso)
- 2 cucharadas de sal gorda
- 300 g de agua (y aprox. 1 litro más para limpiar los riñones)
- 30 g de vinagre
- 3 - 4 chalotas
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de girasol
- 70 g de mostaza a la antigua
- 50 g de brandy
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 8024.4 kJ / 1919.7 kcal
- Protein
- 178.6 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 125.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mollejas de ternera con cebolletas
3 Std.
Sabayón
15 分钟
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15 分钟
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30 Min
Dulce de batata
45 分钟
Riñones al jerez
1 Std.
Matambre con salsa de pimiento y ají al maracuyá
30 godz.
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Helado merengado de dulce de leche
4ч. 20 мин.
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 Std. 50 Min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Estofado de cordero con berenjenas
1 Std.