Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Para rebozar
- 50 g de semillas variadas (sésamo, lino, amapola, pipas de girasol, etc.)
Masa
- 3 huevos
- 250 g de queso cremoso
- 30 g de pipas de girasol
- 15 g de semillas de lino
- 50 g de almendra cruda sin piel
- 15 g de psyllium
- 30 g de harina de coco
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1414.3 kJ / 336.7 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 606.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos de lino y chía
40min
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1 godz. 20 min
Mermelada de fresa y chía sin azúcar
1 godz.
Granola de trigo sarraceno y cacao
2h 45min
Crackers de arándanos y coco
2h 15min
Brownie con helado de queso cremoso y frutos rojos
50min
Tortitas Low carb
20min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan 100% trigo sarraceno
2 godz.
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Carrot cake de almendra sin gluten
2 godz. 30 min