Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Para rebozar
- 50 g de semillas variadas (sésamo, lino, amapola, pipas de girasol, etc.)
Masa
- 3 huevos
- 250 g de queso cremoso
- 30 g de pipas de girasol
- 15 g de semillas de lino
- 50 g de almendra cruda sin piel
- 15 g de psyllium
- 30 g de harina de coco
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1414.3 kJ / 336.7 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 606.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de coco y nueces de macadamia
2h
Leche de almendras
8 godz. 15 min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Crackers de arándanos y coco
2 Std. 15 Min
Yogur líquido de coco en Varoma
12sa
Galettes dulces de trigo sarraceno (sin gluten)
35min
Mantequilla de cacahuete
35min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Bebida vegetal con cúrcuma (golden milk)
15 Min