Zařízení & příslušenství
Mock Fin Soup
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 portions
Suroviny
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought30 g
-
chicken fillets cut in thin strips300 g
-
dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in thin strips20 g
-
dried scallops soaked to soften, smashed to shred30 g
-
4 tbsp water chestnut flourcornflour (starch)4 tbsp
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips4
-
glass noodles soaked to soften, cut in 3 cm strips80 g
-
light soy sauce20 g
-
white pepper powder2 pinches
-
dark soy sauce10 g
-
eggs lightly beaten2
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (volitelně)1 tbsp
-
toasted sesame oil1 - 2 tsp
-
black vinegar1 - 2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
127 mg
Protein
10 g
Kalorie
539 kJ /
129 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Let's Celebrate Chinese New Year
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Mapo tofu
15 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Summer seafood soup
45 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min