Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)

Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)

4.6 14 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions

Suroviny

Prawn meatballs
  • minced pork
    100 g
  • fresh prawn flesh
    150 g
  • fresh water chestnuts peeled
    30 g
  • salt
    ¼ tsp
  • white pepper powder
    ¼ tsp
  • sesame oil dark (roasted)
    ½ tsp
  • cornflour (starch)
    1 tsp
Soup base
  • water
    1500 g
  • chicken stock powder
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • white pepper powder
    1 tsp
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tbsp
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed
    10
  • cabbage cut in 4 cm squares
    300 g
  • fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)
    50 g
  • fresh coriander to garnish
    1 sprig

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 515 mg
Protein 8 g
Kalorie 527 kJ / 126 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...