![Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice) Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/29B2DA56-4321-4D8D-A390-CB90A9D30941/Derivates/71fbd1c1-a512-4448-99ba-41e8a20f7b0d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2250 g water
- 1 waxed duck thigh, rinsed
- 350 g waxed pork belly
- 40 g premium soy sauce
- 40 g first draw soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
-
1
tsp lump sugar (volitelně)
nebo 1 tsp raw sugar (volitelně) - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
- 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
- 150 g French beans, cut in 6 cm length
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2044 kJ / 489 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Yam Rice
45 dk
Salted Fish Pork Belly
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Rice Wine Chicken
30 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min