Zařízení & příslušenství
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 portions
Suroviny
-
water2250 g
-
waxed duck thigh rinsed1
-
waxed pork belly350 g
-
premium soy sauce40 g
-
first draw soy sauce40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
1 tsp raw sugarlump sugar (volitelně)1 tsp
-
Basmati rice rinsed300 g
-
Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched100 g
-
Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)100 g
-
French beans cut in 6 cm length150 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
2044 kJ /
489 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian All-in-One
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Mapo tofu
15min.
Sesame Crème
10min.
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min.
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.