Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2250 g water
- 1 waxed duck thigh, rinsed
- 350 g waxed pork belly
- 40 g premium soy sauce
- 40 g first draw soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
-
1
tsp lump sugar (volitelně)
nebo 1 tsp raw sugar (volitelně) - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
- 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
- 150 g French beans, cut in 6 cm length
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2044 kJ / 489 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Braised pork belly
55min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 λεπτ.
Yam Rice
45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5 min
Rice Wine Chicken
30 Min