
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2250 g water
- 1 waxed duck thigh rinsed
- 350 g waxed pork belly
- 40 g premium soy sauce
- 40 g first draw soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
-
1
tsp lump sugar (volitelně)
nebo 1 tsp raw sugar (volitelně) - 300 g basmati rice rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
- 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
- 150 g French beans cut in 6 cm length
- 1 sprig spring onion chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 489 kcal / 2044 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Yam Rice
45 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min