Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2250 g water
- 1 waxed duck thigh, rinsed
- 350 g waxed pork belly
- 40 g premium soy sauce
- 40 g first draw soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
-
1
tsp lump sugar (volitelně)
nebo 1 tsp raw sugar (volitelně) - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
- 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
- 150 g French beans, cut in 6 cm length
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2044 kJ / 489 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dried Shrimp Sambal
55 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Sesame Crème
10 dk
Mapo tofu
15 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1sa 20 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Yam Rice
45min