Pavlova s malinovým coulis

Pavlova s malinovým coulis

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
12 porcí

Suroviny

Malinový coulis
  • 200 gramů malin čerstvých nebo mražených
  • 100 gramů krystalového cukru
  • 20 gramů citrónové šťávy
Pavlova
  • 330 gramů krystalového cukru
  • 250 gramů bílků (přibližně 8 bílků), pokojové teploty
  • 1 špetka vinného kamene
  • 1 čajová lžička bílého vinného octa
  • 1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
  • 2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
Malinový krém a dokončení
  • 600 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
  • 20 gramů malin čerstvých nebo mražených, rozmrazených a scezených
  • 500 gramů směsi čerstvého ovoce (např. maliny, borůvky, ostružiny), na ozdobu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 90.4 mg
Protein 4 g
Kalorie 1451 kJ / 345 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...