Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g liści czosnku niedźwiedziego, świeżych, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 50 g białego wina
- 50 g wody
- ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki cukru
- 3 - 4 ziarna pieprzu kolorowego
-
¼
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo ¼ kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 6 żółtek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 337.4 kJ / 80.6 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 156.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gruszki w czerwonym winie
3 Std. 10 Min
Zupa z kopru włoskiego i sera
20 Min
Zupa chrzanowa z jajkiem przepiórczym
50min
Chłodnik ogórkowy z jogurtem naturalnym i awokado
40min
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50min
Szołder (murzin) wielkanocny
2h 45min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45min
Zupa bryndzowa
45min
Likier jajeczny na ciepło (Eggnog)
25 Min
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10 Min
Purée ziemniaczane z groszkiem i mięta
45min
Sos holenderski
15 Min