Zařízení & příslušenství
奶酥甜麵包
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
2 塊
Suroviny
奶酥
-
麵粉30 克
-
糖20 克
-
奶油 切小塊25 克
麵糰
-
蛋2 顆
-
蛋黃2 顆
-
奶油 切小塊100 克
-
糖50 克
-
2 茶匙 香草糖自製香草糖1 茶匙
-
新鮮酵母 剝散40 克
-
牛奶150 克
-
麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
1106 mg
Protein
41.5 g
Kalorie
7201.5 kJ /
1720 kcal
Tuk
67 g
Vláknina
7.5 g
Nasycený tuk
39 g
Sacharidy
241 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
過去、現在、始終如一
50 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan