豆沙蛋黃月餅

豆沙蛋黃月餅

5.0 5 rating
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 15min.
24 顆

Suroviny

麵皮
  • 花生油 或任何植物油
    80 克
  • 轉化糖漿
    180 克
  • 鹼水 (約3克),詳見要訣
    1 茶匙
  • 低筋麵粉 過篩
    320 克
內餡
  • 米酒 或玫瑰露酒
    少許
  • 鹹蛋黃 (生)
    24 顆
  • 紅豆沙 或 烏豆沙、蓮蓉餡
    600 克
  • 高筋麵粉 手粉用
    少許
  • 蛋黃
    1 顆
  • ½ 大匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 顆

Sodík 37.4 mg
Protein 5.6 g
Kalorie 936.1 kJ / 223.7 kcal
Tuk 7.1 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 34.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...