Zařízení & příslušenství
豆沙蛋黃月餅
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 15min.
24 顆
Suroviny
麵皮
-
花生油 或任何植物油80 克
-
轉化糖漿180 克
-
鹼水 (約3克),詳見要訣1 茶匙
-
低筋麵粉 過篩320 克
內餡
-
米酒 或玫瑰露酒少許
-
鹹蛋黃 (生)24 顆
-
紅豆沙 或 烏豆沙、蓮蓉餡600 克
-
高筋麵粉 手粉用少許
-
蛋黃1 顆
-
水½ 大匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 顆
Sodík
37.4 mg
Protein
5.6 g
Kalorie
936.1 kJ /
223.7 kcal
Tuk
7.1 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
34.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
月圓餅香
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
饗月中秋
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan