
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
麵皮
- 80 克 花生油 ,或任何植物油
- 180 克 轉化糖漿
- 1 茶匙 鹼水 (約3克),詳見要訣
- 320 克 低筋麵粉 ,過篩
內餡
- 少許 米酒 或玫瑰露酒
- 24 顆 鹹蛋黃 (生)
- 600 克 紅豆沙 或 烏豆沙、蓮蓉餡
- 少許 高筋麵粉 ,手粉用
- 1 顆 蛋黃
- ½ 大匙 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 顆
- Kalorie
- 223.7 kcal / 936.1 kJ
- Protein
- 5.6 g
- Tuk
- 7.1 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 37.4 mg