Zařízení & příslušenství
抹茶巴斯克乳酪蛋糕
Příprava 30min.
Celkový 5hod.
6 片
Suroviny
抹茶巴斯克乳酪蛋糕
-
抹茶粉20 克
-
熱水50 克
-
奶油乳酪 切塊,室溫軟化300 克
-
冰糖粉80 克
-
蛋3 顆
-
鮮奶油130 克
-
玉米粉5 克
-
鹽¼ 茶匙
打發鮮奶油和裝飾
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%) 冷藏200 克
-
糖粉 多備一些裝飾用20 - 30 克
-
草莓 洗淨,擦乾,切去蒂頭6 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 片
Sodík
2055.6 mg
Protein
50.4 g
Kalorie
12199.9 kJ /
2915.8 kcal
Tuk
240.8 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
138.9 g
Sacharidy
149.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
聖誕手做點心
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan