抹茶巴斯克乳酪蛋糕
TM6

抹茶巴斯克乳酪蛋糕

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

抹茶巴斯克乳酪蛋糕

  • 20 克 抹茶粉
  • 50 克 熱水
  • 300 克 奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化
  • 80 克 冰糖粉
  • 3 顆 蛋
  • 130 克 鮮奶油
  • 5 克 玉米粉
  • ¼ 茶匙 鹽

打發鮮奶油和裝飾

  • 200 克 鮮奶油 (脂肪含量約35%) ,冷藏
  • 20 - 30 克 糖粉 ,多備一些裝飾用
  • 6 顆 草莓 ,洗淨,擦乾,切去蒂頭

Nutriční hodnoty
na 6 片
Kalorie
12199.9 kJ / 2915.8 kcal
Protein
50.4 g
Sacharidy
149.3 g
Tuk
240.8 g
Nasycený tuk
138.9 g
Vláknina
3.6 g
Sodík
2055.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty