抹茶巴斯克乳酪蛋糕

抹茶巴斯克乳酪蛋糕

4.8 8 rating
Příprava 30min.
Celkový 5hod.
6 片

Suroviny

抹茶巴斯克乳酪蛋糕
  • 抹茶粉
    20 克
  • 熱水
    50 克
  • 奶油乳酪 切塊,室溫軟化
    300 克
  • 冰糖粉
    80 克
  • 3 顆
  • 鮮奶油
    130 克
  • 玉米粉
    5 克
  • ¼ 茶匙
打發鮮奶油和裝飾
  • 鮮奶油 (脂肪含量約35%) 冷藏
    200 克
  • 糖粉 多備一些裝飾用
    20 - 30 克
  • 草莓 洗淨,擦乾,切去蒂頭
    6 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 片

Sodík 2055.6 mg
Protein 50.4 g
Kalorie 12199.9 kJ / 2915.8 kcal
Tuk 240.8 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 138.9 g
Sacharidy 149.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...