Pastelera de choclo (corn pudding)

Pastelera de choclo (corn pudding)

3.7 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • frozen sweetcorn kernels
    1000 g
  • fresh basil leaves
    6
  • onions cut into quarters
    450 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • paprika to taste
    1 - 2 tsp
  • unsalted butter to grease
  • sea salt
    2 tsp
  • sugar plus extra to sprinkle
    45 g
  • milk
    100 g
  • ground black pepper
    1 pinch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 662.9 mg
Protein 7 g
Kalorie 1204.1 kJ / 287.8 kcal
Tuk 11.4 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 46.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...