
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g frozen sweetcorn kernels
- 6 fresh basil leaves
- 450 g onions cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp paprika to taste
- unsalted butter to grease
- 2 tsp sea salt
- 45 g sugar plus extra to sprinkle
- 100 g milk
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 287.8 kcal / 1204.1 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 11.4 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 662.9 mg
Alternativní recepty
Salmorejo
2hod. 10min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
Žádné hodnocení
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1hod. 50min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1hod.
Pisco sour
10min
Pisco Sour
10min
Salmorejo
10min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Pisco Sour
10min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3hod.
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Horchata
5min