Zařízení & příslušenství
Pastelera de choclo (corn pudding)
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
662.9 mg
Protein
7 g
Kalorie
1204.1 kJ /
287.8 kcal
Tuk
11.4 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
46.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Apple spaghetti with strawberry dressing
15min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Pisco sour
10min
Pickled fruit salad with honey labne
27h 20min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Pisco Sour
10min
Floating islands
40min
Pisco Sour
10min
Spaetzle
35min
Cacio e Pepe
30min