Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
TM6 TM5

Peruvian Ceviche with Leche de Tigre

4.6 ( 14 hodnocení )

Suroviny

Sweet Potato

  • 30 oz water
  • 8 - 10 oz sweet potato peeled, sliced into rounds (¼ in.)

Tiger's Milk

  • ½ oz fresh cilantro leaves
  • 1 garlic clove
  • ½ - 1 habanero chili stem and seeds removed (see Tip)
    nebo 1 red chili pepper stem and seeds removed
  • 1 ½ oz red onion in pieces
  • ½ inch fresh ginger peeled, thinly sliced
  • 3 oz lime juice
  • 1 ½ oz lemon juice
  • 2 oz seafood stock
  • 2 oz fresh sea bass boneless, skinless (see Tip)
    nebo 2 oz fresh white fish boneless, skinless (see Tip)
  • ½ tsp sea salt
  • 1 oz ice cubes

Ceviche

  • 16 oz fresh sea bass boneless, skinless, cubed (see Tip)
    nebo 16 oz fresh white fish boneless, skinless, cubed (see Tip)
  • 3 ½ oz red onion thinly sliced
  • ½ tsp sea salt to taste
  • mini red peppers sliced in rings, to garnish
  • plantain chips, to serve
  • 2 ripe avocados sliced

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
379 kcal / 1585.5 kJ
Protein
28 g
Tuk
18.2 g
Sacharidy
30.3 g
Vláknina
11 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sodík
657.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty