Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra to grease
- 150 g white sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 1 pinch sea salt
- 400 g plain flour
- 3 tsp baking powder
Filling
- 700 g quince paste, cut into pieces (see Tips)
- 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
Assembly
- 1 egg white, lightly beaten, to brush
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2863.4 kJ / 684.4 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 115.6 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 169.4 mg
Alternativní recepty
Speedy citrus layered cake
1 godz. 10 min
Gin and tonic drizzle cake
1 godz.
Baklava cheesecake
25h 45min
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Soula's Spanakopita
1 godz. 35 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min