Zařízení & příslušenství
Quince tart
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 portions
Suroviny
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
169.4 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Tuk
21.8 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
13.3 g
Sacharidy
115.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min.
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20min.
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Žádné hodnocení
Easy citrus pie
1hod.
Rice pudding
50min.
Pistachio cheesecakes with mango
2hod. 30min.
Yoyo slice
2hod. 30min.
Vegan orange croissants
3hod. 20min.
Plum brioche buns
2hod. 30min.
Lamingtons
1hod. 10min.
Ginger fluff
50min.
Best ever carrot cake
1hod. 35min.