Grilled eggplant dip

Grilled eggplant dip

4.0 42 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
6 portions

Suroviny

  • eggplants (approx. 900 g total), room temperature
    2
  • tahini
    2 tbsp
  • garlic cloves
    1 - 2
  • lemon juice
    20 g
  • sea salt to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper to taste
  • paprika to serve
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 - 3 sprigs
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • pita bread toasted, to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3.3 g
Kalorie 374.6 kJ / 89.2 kcal
Tuk 5.5 g
Vláknina 5.2 g
Sacharidy 4.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...