Zařízení & příslušenství
Grilled eggplant dip
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
6 portions
Suroviny
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3.3 g
Kalorie
374.6 kJ /
89.2 kcal
Tuk
5.5 g
Vláknina
5.2 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Peach and plum upside-down cake
50min.
Baba ghanoush
1hod.
Hommus
15min.
Kvass fermented beetroot salad
168hod. 15min.
Beetroot soup (gut health)
40min.
Fig and walnut bread
3hod. 20min.
Soft date cake with walnuts
1hod. 10min.
Smoky chipotle beans
30min.
Basil, avocado and hemp pesto
5min.
Apple, pear and bay leaf cake
1hod. 15min.
Broccoli soup with sage oil
30min.
Healthy banana bread
1hod. 15min.