Grilled eggplant dip
TM5 TM6

Grilled eggplant dip

3.9 (36 hodnocení)

Suroviny

  • 2 eggplants (approx. 900 g total), room temperature
  • 2 tbsp tahini
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 20 g lemon juice
  • sea salt, to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper, to taste
  • paprika, to serve
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • pita bread, toasted, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
374.6 kJ / 89.2 kcal
Protein
3.3 g
Sacharidy
4.3 g
Tuk
5.5 g
Vláknina
5.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty