Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lachs, Spargel und Reis
-
30
g Koriander, abgezupft
nebo 30 g Petersilie, abgezupft - 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgeschält und Saft ausgepresst
- 285 g Jasminreis, gewaschen
- 1000 g Wasser
- 1 TL Zwiebelpulver
- ½ TL Knoblauch, gemahlen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
340
g grüner Spargel
nebo 340 g Brokkoliröschen - 450 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut (ca. 3 cm dick)
- Pfeffer zum Würzen
Zitronen-Hollandaise
- 15 g Wasser
- 225 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 672 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2 godz.
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40 min
Gewürztes Tri-Tip Rindfleisch mit gegrillten Maiskolben und Rahmspinat
3h
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Garnelen mit Gemüse und Reis
45 min
Spargel-Lachs-Päckchen mit Drillingen und Kerbelsauce
1h
Bunte Spargelbowl mit Jasminreis
1h
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35 min
Bandnudeln mit Spargel-Lachs-Sauce
30 min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45 min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25 min