Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Olivenöl
- 600 g Schweinefleisch, in Stücken, sehnenfrei, ohne Knochen, in Würfeln (4 cm)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 200 g reife Tomaten, in Stücken
-
20 - 30
g Jalapeño Chili aus der Dose, in Ringen, abgetropft
nebo 1 - 2 frische Chilischoten, entkernt, in Ringen - 250 g Paprika, gemischt, in Stücken (2 cm)
- 250 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
- 30 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 2 Avocados, reif
- 6 Maistortilla
- 100 g Saure Sahne
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Limette, geachtelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1875 kJ / 446 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Burritos mit Huhn San Fernando
45 min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Hähnchen Teriyaki
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Chimichangas
45 min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 godz. 20 min
Hähnchen Teriyaki
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min
Slow Cooking Beef Madras
3h