Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho holandês
- 15 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 225 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
Salmão, espargos e arroz
-
30
g coentros, só as folhas
nebo 30 g salsa, só as folhas - 1 limão (raspa e sumo)
- 285 g arroz jasmine
- 1000 g água
- 1 c. chá de cebola em pó
- ½ c. chá de alho em pó
- 1 c. chá de sal
-
340
g espargos verdes
nebo 340 g brócolos, só os floretes - 450 g lombos de salmão s/ pele (3 cm de espessura aprox.)
- 1 pitada de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 672 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peru com molho de cogumelos
40min
Salmão no forno com tomate seco
30min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30min
Tiras de vaca e espargos salteados
30min
Salada de bacon e feijão-verde com frutos secos e parmesão
25min
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
30min
Massa com 2 molhos
30min
Filé de peixe com molho de camarão
1h 5min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50min
Filetes de linguado e cuscuz de papaia e tomate
30min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min