Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coxas de frango assadas
- 70 g xarope de ácer
- 20 g azeite
- 10 g óleo de sésamo, tostado
- 4 dentes de alho
- 45 g molho de soja
- 10 g molho inglês
- 20 g sumo de lima
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 8 coxas de frango c/ pele e c/ osso
Puré de cenoura
- 500 g água
- 600 g cenoura cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 50 g chalota
- 40 g azeite
- 1 c. chá de pimenta-de-caiena em pó (volitelně)
- ½ - 1 c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4763.2 kJ / 1138.4 kcal
- Protein
- 66.5 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 81.9 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 2667 mg
Alternativní recepty
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 Std. 10 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min
Vitela asiática com grão e cuscuz
9h 20min
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8h 30min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1h 40min
Guisado de porco com puré de batata
9h
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8h 30min
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40 min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Arroz de frango
50 min
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1h 20min